Els guanyadors de la prova en les dues categories, masculina i femenina, van aconseguir les millors marques de la seva carrera atlètica

0
538

Prop de 2.800 corredors, una xifra rècord de participants en la història de la Mitja Marató de Barcelona, van omplir els carrers de la ciutat per recórrer els 21,097 quilòmetres d\’aquesta prova, que va transcórrer per un circuit dissenyat per facilitar als atletes la consecució de bons resultats. I així va ser. L\’atleta kenyà Jacob Yator va ser el vencedor absolut de la prova en la categoria masculina, amb un temps de 1 h 01 min 10 s , que va resultar ser la millor marca de la seva carrera atlètica en aquesta distància, així com una de les 10 millors marques aconseguides en el territori espanyol. En la categoria femenina, la navarresa Estela Navascues va guanyar la cursa amb un temps de 1 h 14 min 56 s, que també es va convertir en una marca rècord en la carrera d\’aquesta atleta de Tudela.
Les Millors Fotos a Fotoinstant.com.| El segon i tercer lloc en la categoria masculina va ser pel compatriota de Yator, el kenyà Leonard Kipyego, amb un temps de 1 h 02 min 31 s, i el marroquí establert a Barcelona, Driss Lakhouaja, amb una marca de 1 h 05 min 43 s, respectivament. En la categoria femenina, la marroquina Hasna Bahom va ser la segona classificada, amb una marca de 1 h 22 min 45 s, seguida per l\’alemanya Imke Schiersch, amb un temps de 1 h 26 min 10 s que la va col·locar en tercer lloc. Els noms de la resta dels atletes classificats en aquesta prova ja es poden consultar a l\’apartat de Resultats de la pàgina web de la Mitja Marató de Barcelona. El mateix dia de la cursa va tenir lloc el lliurament de premis i trofeus corresponents als primers classificats en les categories absolutes masculina i femenina, i cadira de rodes. La resta dels premis seran lliurats el dia 19 de febrer al Centre Cívic Pati Llimona (c/ Regomir, 3) a partir de les 7 de la tarda. Aquesta nova edició de la Mitja Marató de Barcelona, que va destacar sobretot per gaudir d\’una bona organització i d\’una gran participació, va congregar a molts corredors que van concebre la prova com una forma d\’entrenament per participar en la Marató de Barcelona, la cursa de 42 quilòmetres que tindrà lloc a la ciutat el 4 de març.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.