La revista MARATHON obsequia la ‘famosa’ Samarreta quadribarrada.

0
2686

L’envien conjuntament amb el número de Febrer a tots els seus subscriptors; i, evidentment els que es facin subscriptors per primer cop, també la rebran!
EDITORIAL DE FEBRER:
A diferència dels anteriors números, aquesta revista de Febrer va en sobre tancat amb la samarreta d’obsequi, pels subscriptors que han renovat la seva afiliació per tot l’any 2007. .Si un subscriptor necessites alguna samarreta de més, la pot demanar a la nostra Secretaria, l’enviarem per correu contra-reembols, el preu és el de sempre: 15 euros. També la podeu adquirir a les noves oficines de Marathon Catalunya (Rambla Guipúzcoa, 25; a Barcelona; parada de metro Bac de Roda. Les talles que enviem són l\’L, l’XL i l’XXL, però, la veritat s’ha de dir, són quasi la mateixa talla. Ara que quasi tot es fabrica a la Xina això de les talles passa molt sovint. A partir d’ara, en el primer número de l’any els subscriptors rebran un obsequi semblant, ja estem pensant el de l’any vinent.| SUMARI DE FEBRER: Alguns continguts d’aquest número Comencem amb la Mitja Marató de Granollers; aquesta prova, per nombre de participants i per les figures internacionals que hi participen, s’ha convertit en la mitja marató més important de Catalunya i segurament de la resta d’espanya. Esperem que us agradi el reportatge d’Alberto Montenegro fet a ‘peu de cursa’. Continuem amb un extens seguit de curses de Sant Silvestre;fet pel nostre infatigable, a l’hora d’escriure, David Rubio; comencem per la Sant Silvestre de Barcelona, passem per la llegendaria de Vallecas i per moltes altres, per a finalitzar en Alemanya. Haguéssim volgut incloure també les de Manlleu, Masnou, Berga, Riudellots i la de Cassà de la Selva, és a dir, les de casa nostra, però lamentablement els organitzadors no ens han enviat informació un cop acabades les diferents curses i les que tenen pàgina web no estaven actualitzades amb comentaris de després. Un altre any serà…! Els Flaixos de Curses i els Flaixos Internacionals us posaran al dia de tot o de quasi tot allò que ha passat a l’atletisme durant l’últim mes. Molt especialment us recomanem l’entrevista a José María Odriozola, president de la RFEA, que ens fa un balanç de l’any 2006. Acabem amb notícies del Cros d’Itàlica i amb propostes de proves de triatlons per als propers mesos. I, com ja és tradicional, podreu planificar la vostra participació en competicions consultant els calendaris: el de la Comissió de Curses i el d’Altres Proves.
Com podeu veure, un número divertit, variat i ben farcit…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.