Campionat de Catalunya de Cros

0
437

Carles Castillejo i Rosa Mª Morató, Campions
Aquest diumenge 11 de Febrer, s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Cros Individual, conjuntament amb el Gran Premi Marcel·lí Gené a Reus. Amb una perfecta organització a càrrec del Club Natació Reus Ploms s\’han disputat les curses en un circuit magnífic situat al Parc del Roquís de Reus. Carles Castillejo (CA Adidas) i Rosa Maria Morató (V TiM) han revalidat el títol absolut. La cursa masculina ha estat marcada per una gran lluita protagonitzada pel mateix Castillejo i per l\’Ayad Lamdasem (CA Adidas) fins al punt que han entrat a la meta en el mateix temps, en tercera posició ha entrat José Luís Blanco (CA Lloret La Selva) quedant sots-campió de Catalunya ja que Lamdasem no opta al podium del campionat autonòmic per la seva condició d\’estranger, en quarta posició i bronze en el campionat català ha entrat José Ríos (CA Adidas).| En dones, la victòria de Rosa Maria Morató (V TiM) ha estat més clara, demostrant una clara superioritat sobre les seves rivals. En segona posició s\’ha classificat Judit Pla (FCB), i en tercera Sílvia Montané (FCB). Amb aquest títol, Carles Castillejo aconsegueix la seva cinquena victòria, i Rosa Maria Morató la tercera. Els campions en les diferents categories són David Martínez (CA Manresa) i Lídia Rodríguez (ISS-L\’H) en la categoria promesa, Rafael Quintana (FCB) i Ester Guerrero (BP A) en la júnior, Abdelhaziz Merzougui (MS Lleida) i Sonia Mañas (Ripollet UA) en la juvenil, Ibrahim Azzouz (CA S Canet) i Carla Moreno (CA S Canet ) en cadets, Ferran Pau (CA Igualada) i Farah Ahdadou (FCB) en infantil, Roger Malonda (AAC-UBAE) i Sonia Nasarre (ISS-L\’H) en aleví, per últim, els campions en la categoria benjamí han estat Dídac Compte (Lloret LS) i Àngela Moro (CA Olesa).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.