Atletes destacats a la mitja marató de barcelona

0
577

La cursa, que ha batut el rècord d\’inscripcions de la seva història amb gairebé 2.800 atletes apuntats, comptarà amb la presència de l\’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, qui serà l\’encarregat de donar el tret de sortida a la prova.
Importants atletes de l\’escena atlètica actual participaran en la nova edició de la Mitja Marató de Barcelona, que se celebra aquest diumenge 11 de febrer . És el cas dels corredors kenyans Jacob Yator, guanyador de la Marató de Màlaga del 2005, i Leonard Kipiego, segon en la Marató de Sevilla 2006, estrelles de l\’atletisme que encapçalen aquesta cursa. Entre els atletes catalans cal destacar Víctor Gonzalo, que també serà l\’encarregat de realitzar l\’entrenament previ de 10 quilòmetres que enllaçarà amb la prova, Benito Ojeda, José Manuel Granadero, Jordi Escoriza o Joan Herrera. Per altra banda, hi ha confirmada la presència de Toni Bernadó i Manuel Fernandes Pita, coneguts atletes procedents d\’Andorra. | En la categoria femenina, cal destacar la presència d\’Estela Navascues, finalista en la 77ª edició de la Carrera de la Gimnàstica de Ulía, segona competició més antiga de l\’estat espanyol després de la Jean Bouin de Barcelona, i Hasna Bahom, segona en la Mitja Marató de Terrassa i Mataró de l\’any passat. Aquestes corredores són només una petita mostra dels prop de 2.800 atletes que s\’han apuntat per participar en aquesta edició de la Mitja Marató. Aquesta xifra suposa un rècord de participació en la història d\’aquesta cursa, i un augment espectacular en el nombre d\’inscrits respecte les dues darreres edicions, en què la participació girava al voltant dels 2.000 persones inscrites. Tot sobre la jornada atlètica La cursa començarà a les 9 hores al passeig Picasso. L\’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, serà l\’encarregat de donar el tret de sortida de la Mitja Marató 2007, acompanyat pel regidor d\’Esports, Pere Alcober. Després de fer un recorregut de 21, 097 quilòmetres pels carrers més emblemàtics de la ciutat, i passar per indrets com el Front Marítim o la Rambla, la prova finalitzarà, aproximadament, a les 11.30 hores al passeig Lluís Companys (Arc de Triomf). Un cop acabada la cursa, tindrà lloc el lliurament de premis als tres primers classificats en la categoria general absoluta, masculina i femenina, i cadira de rodes. La resta de premis es lliuraran el proper 19 de febrer a les 19 hores al Centre Cívic Pati Llimona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.