RÈCORD D\’INSCRIPCIONS A LA MITJA MARATO

0
527

L\’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, serà l\’encarregat de donar el tret de sortida a una cursa que bat el rècord de participació de la seva història, amb gairebé 2.800 atletes inscrits. Diumenge 11 de febrer, tindrà lloc una nova edició de la Mitja Marató de Barcelona, la prova de mig fons que tornarà a omplir els carrers de corredors i corredores. La cursa començarà a les 9 hores al passeig Picasso. L\’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, serà l\’encarregat de donar el tret de sortida de la Mitja Marató 2007, acompanyat pel regidor d\’Esports, Pere Alcober. Després de fer un recorregut de 21, 097 quilòmetres pels carrers més emblemàtics de la ciutat, i passar per indrets com el Front Marítim o la Rambla, la prova finalitzarà, aproximadament, a les 11.30 hores al passeig Lluís Companys (Arc de Triomf). Un cop acabada la cursa, tindrà lloc el lliurament de premis als tres primers classificats en la categoria general absoluta, masculina i femenina, i cadira de rodes. La resta de premis es lliuraran el proper 19 de febrer a les 19 hores al Centre cívic Pati Llimona. Tancat el període d\’inscripcions, prop de 2.800 atletes s\’han apuntat per participar en aquesta edició de la Mitja Marató. Aquesta xifra suposa un rècord de participació en la història d\’aquesta cursa, i un augment espectacular en el nombre d\’inscrits respecte les dues darreres edicions, en què la participació girava al voltant de les 2.000 persones inscrites. A més, apropar-se als 3.000 participants significa superar totes les expectatives de la organització, que havia calculat arribar als 2.500 inscrits. El disseny d\’aquesta prova atlètica permetrà viure la cursa tant des de la seva vessant més lúdica, oberta i popular, com des de la vessant més atlètica, ja que el seu circuit ràpid i planer permetrà als professionals de l\’atletisme aconseguir bones marques. La Mitja Marató, que pretén animar als corredors de les curses populars (10 km) perquè s\’atreveixin amb un recorregut de més distància, s\’ha convertit també en l\’escenari d\’entrenament ideal per aquells que volen participar a la Marató de Barcelona, que tindrà lloc el proper 4 de març.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.