CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

0
460

Aquest diumenge 11 de febrer, el Club Natació Reus Ploms amb la col·laboració de l\’Ajuntament de la ciutat, organitzen el LXXXVIIè Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual, conjuntament amb la quaranta-vuitena edició del Gran Premi Marcel·lí Gené de Cros. Aquesta serà la novena vegada que Reus acull el Campionat de Catalunya de Cros, tot i que ara farà vint-i-cinc anys que es va celebrar per última vegada en aquesta ciutat. El Campionat de Catalunya de Cros és la competició més important del calendari atlètic català de cros, i com és habitual, és prova selectiva per formar part de l\’equip català que participarà en el Campionat d\’Espanya de Cros que es celebrarà a Càceres (Extremadura) el proper 11 de març. Com cada any, els tres primers classificats a l\’autonòmic tindran assegurada automàticament la selecció per l\’estatal de cros. La matinal atlètica començarà a partir de les 9.30 hores amb les curses de les categories inferiors, fins arribar al migdia que se celebraran les absolutes, en el circuit del Parc del Roquís de Reus. Els actuals campions absoluts que van aconseguir el títol la temporada passada a Canet de Mar van ser Carles Castillejo, que ja acumula 4 campionats consecutius, i Rosa Maria Morató, que també va guanyar en les dues últimes edicions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.