Nova i molt deliciosa PowerBar Ride Energia i força duradores

0
570

La nova barreta PowerBar Ride proporciona l\’energia i força necessàries per a una perfecta jornada d\’esports outdoor.
A les beneficioses propietats conegudes dels productes PowerBar, Ride ens descobreix un intens, deliciós i agradable sabor. PowerBar Ride està científicament dissenyada per a proporcionar energia durant un llarg període de temps, i amb un sabor excepcional. Especialment recomanada per a la pràctica d\’esports a l\’aire lliure, running, muntanya, ciclisme, neu, etc.. Amb la seva nova fórmula basada en una barreja de carbohidrats, vitamines i minerals. PowerBar Ride conté també una proporció correcta de proteïnes seleccionades per a ajudar a la recuperació muscular. PowerBar Ride amb cruixent cacauet, saborós caramel, i cobertura de xocolata, per a una sessió perfecta. Disponibles en barretes de 55 gr amb dos sabors, “Xocolata-Caramel” i “Cacauet-Caramel”| Raons: * Científicament dissenyades. * La seva fórmula especial basada en una barreja de carbohidrats per a proporcionar energia durant un llarg període de temps. * La seva correcta proporció de proteïnes seleccionades per a ajudar a la recuperació muscular. * Amb importants vitamines i minerals, energia per al metabolisme. – PowerBar Ride proporciona una perllongada energia gràcies a la combinació de complexos carbohidrats i fibres (special carb mix) – Proporciona més proteïna que altres barretes energètiques – De forma considerable, té menys greix que altres barretes energètiques – De forma considerable aporta menys carbohidrats que les barretes PowerBar Performance – Reforçades amb vitamines i minerals

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.