Nova i molt deliciosa PowerBar Ride Energia i força duradores

0
402

La nova barreta PowerBar Ride proporciona l\’energia i força necessàries per a una perfecta jornada d\’esports outdoor.
A les beneficioses propietats conegudes dels productes PowerBar, Ride ens descobreix un intens, deliciós i agradable sabor. PowerBar Ride està científicament dissenyada per a proporcionar energia durant un llarg període de temps, i amb un sabor excepcional. Especialment recomanada per a la pràctica d\’esports a l\’aire lliure, running, muntanya, ciclisme, neu, etc.. Amb la seva nova fórmula basada en una barreja de carbohidrats, vitamines i minerals. PowerBar Ride conté també una proporció correcta de proteïnes seleccionades per a ajudar a la recuperació muscular. PowerBar Ride amb cruixent cacauet, saborós caramel, i cobertura de xocolata, per a una sessió perfecta. Disponibles en barretes de 55 gr amb dos sabors, “Xocolata-Caramel” i “Cacauet-Caramel”| Raons: * Científicament dissenyades. * La seva fórmula especial basada en una barreja de carbohidrats per a proporcionar energia durant un llarg període de temps. * La seva correcta proporció de proteïnes seleccionades per a ajudar a la recuperació muscular. * Amb importants vitamines i minerals, energia per al metabolisme. – PowerBar Ride proporciona una perllongada energia gràcies a la combinació de complexos carbohidrats i fibres (special carb mix) – Proporciona més proteïna que altres barretes energètiques – De forma considerable, té menys greix que altres barretes energètiques – De forma considerable aporta menys carbohidrats que les barretes PowerBar Performance – Reforçades amb vitamines i minerals

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.