Obertes les inscripcions a la Mitja Montornès

0
629

Des d\’aquest dilluns dia 5 estan obertes les inscripcions a la 14ªMitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca que tindrà lloc el proper diumenge 25 de març de 2007, amb sortida i arribada a la zona esportiva municipal de Montornès del Vallès. Per aquesta edició s’ha previst un màxim de 2000 atletes a la Mitja i de 500 atletes al 5Km. de Montornès, cursa que tindrà lloc de forma paral·lela a la Mitja i que recorrerà el centre de Montornès del Vallès. El bon ritme dels primers dies i el fet de que els preus siguin bonificats fins el 12 de març, fa pensar a l’organització que aquest any s’assolirà la xifra màxima d’inscrits molt abans de la data màxima, el 23 de març. Els atletes es poden inscriure i trobar tota la informació sobre la cursa a la web oficial: www.mitjamontornes.com Com sempre, destaquen els regals i els serveis que tots els participants rebran pel sol fet d’inscriure’s i el fet de que tant la Mitja com els 5Km. de Montornès comptaran amb sistema de cronometratge per xip retornable i gratuït per tothom. La presentació oficial de la cursa serà la setmana abans i fins llavors l’organització no vol confirmar la presència d’atletes destacats. L’organització espera poder consolidar el recorregut, millorat respecte a l’any passat, un cop realitzades les negociacions amb els quatre ajuntaments i amb el Servei Català del Trànsit, poc receptiu a autoritzar el tall de la carretera el diumenge al matí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.