Tirada prèvia a la Mitja marató de Barcelona

0
562

El club d’atletisme Víctor GO! en col.laboració amb l’Excm. Ajuntament de Barcelona i RPM ,l’empresa organitzadora de la marató de Barcelona, us ofereixen la possibilitat de fer una tirada prèvia a la Mitja marató de Barcelona
: PER APUNTAR-SE: Les places són limitades a 400 persones entre tots els grups degut al recorregut, avituallament. etc. Per apuntar-vos envieu un email a previa@victorgo.com amb el nom, cognoms, grup al que vols apuntar-te, i rebràs un número d\’ordre per participar. La condició és estar apuntat a la Mitja de Barcelona i que quedin places. CARACTERISTIQUES: La distància a recórrer anirà des d’uns 8 qms pels que tinguin l’objectiu d’ ”acabar” fins els 10 qms de la resta de grups. .Us proposarem diferents ritmes perquè segons la marca que vulgueu fer, esculliu un o altre grup. Deixarem al voltant de 5’ entre la tirada prèvia i la mitja, per tal de donar-vos temps a anar al lloc de sortida.| .Recomanem portar ja la roba que porteu a la cursa i el dorsal possat per no perdre temps, així com fer totes les proves que calguin per la marató respecte a la roba, sabatilles i avituallaments. A més, tot i que s\’intentarà posar un petit servei de guardarroba, el millor és que aneu canviats. .L’organització d’aquest esdeveniment us proporcionarà avituallament líquid d’aigua. .Tots els grups tindràn una llebre oficial que es distinguirà per una samarreta de la Marató de Barcelona. -LLOC: Parc de la Ciutadella, obert especialment per aquest esdeveniment. Es un lloc ideal degut al seu terreny tou que permetrà disminuir l’impacte de la tirada de 31 qms. -DIA I HORA: A partir de les 7:55 hores del dia 11 de febrer. -GRUPS: 1. ACABAR: Sortida: 7:55 hores. Ritme: 7’ el qm. Duració: 1 hora Qms: 8 qms aproximadament. 4 voltes. Comentari:Aconsellat per aquells atletes que vulguin fer al voltant de 4h40’- 5 hores a la marató. Donaràn 3 voltes al circuit de 2’5 qms, continuant amb la llebre fins completar una hora. 2.-SUB 4H 30’: Sortida: 7:55 hores Ritme: 6’ el qm Duració: 1 hora Qms:10. 5 voltes. Comentari: Aconsellat per rodar als que vulguin fer temps per sota de 4h30’. 3.-SUB 4H: Sortida: 8hores Ritme:5’30’’ el qm Duració: 55’ Qms:10. (5 voltes) Comentari: Aconsellat pels que vulguin baixar de 4 hores a la marató. 4.-SUB 3H30’ Sortida: 8H 05’ Ritme:5’ el qm Durada:50’ Qms: 10 (5 voltes) Comentari: Aconsellat pels que vulguin fer al voltant de 3h30’ a la marató. 5.- SUB 3H15’ Sortida: 8H08’ Ritme: 4’40’’ el qm Durada:47’ Qms:10 (5 voltes) Comentari:Aconsellat pels que vulguin baixar de 3h15’. 6:SUB 3HORAS Sortida:8h12’ Ritme: 4’15’’ el qm Durada 43’ Qms:10 (5 voltes) Aconsellat pels que vulguin baixar de 3 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.