DUATLÓ DE MUNTANYA: Victòries d\’Agustí Roc i Neus Parcerisas a L\’Ametlla del Vallès

0
559

L\’Agrupació Baliga-Balaga va organitzar el passat diumenge 4 de febrer la sisena edició del duatló de muntanya de L\’Ametlla del Vallès, prova puntuable pel Circuit Català i disputada sota les distàncies de 7 km de cursa a peu, 21 km de ciclisme de muntanya i 3,5 km de cursa a peu. El recorregut ciclista d\’aquesta competició és força exigent i variat, amb gran desnivell i pujades i descens forts, i zones \”trialeres\”. La prova va tenir com centre neuràlgic el Camp de Futbol Josep Costa i des de el seu interior van prendre la sortida els 201 inscrits ales 10 del matí. El campió del Món de curses d\’alta muntanya Agustí Roc (BH Inverse-Vilanova i la Geltrú) va dominar la competició des de l\’inici per guanyar la prova amb un temps final de 1h 39 min 19 s. Al circuit ciclista Pau Zamora (C.N. Barcelona) es va situar de seguida a la segona posició, lloc que va mantenir fins la línia de meta, clasificant-se per davant de José Espinar (C.A. Can Mercader). El Club de Natació Barcelona va guanyar a la classificació per equips afegint al resultat de Zamora els de Arnau Rota i Joan Cortés.| Maria Bartolí fou la primera en fer la transició al ciclisme, però les noies del Club Natació Reus Ploms li van donar la volta a la classificació femenina al segon segment, guanyant per equips, i assolint la victòria individual Neus Parcerisas amb un registre final de 2 h 9 min 53 s. Mireia Santesmases i Montserrat Martínez van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.