CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA: Maria Vasco i José A. González, Campions

0
416

Avui diumenge 4 de febrer, s’ha disputat a Mataró el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior i juvenil, organitzat pel Centre Atlètic Laietània de Marató, amb el suport del Patronat Municipal d\’Esports de l\’Ajuntament de la ciutat, conjuntament amb el Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró. Maria Vasco (A.E. Blanc i Blau) i José Antonio González Gorbacho ((A.E. Blanc i Blau) s’han proclamat Campions absoluts. En dones, la Maria Vasco amb un magnífic temps de 1h31’45 ha aconseguit també mínima per al Campionat del Món. La segona classificada ha estat Sonata Milusauskaitè (FCB) amb 1h34’05 i tercera l’atleta aragonesa Maria José Poves (Scorpio 71 Mondo), amb 1h34’45.| En homes, José A. González amb 1h27’19 ha aconseguit el seu tercer triomf consecutiu i sisè en el seu historial en aquesta competició. En segon lloc ha entrat l’atleta alacantí Lluís Corchete (CA Torrevieja) 1h27’32, i en tercer lloc de la cursa, i sots-campió català Jesus Angel Garcia Bragado (C Isabel II) 1h28’01. Amb aquest resultat es confirma la reaparició i retorn a l’alta competició de Jesus A. García Bragado que va ser operat a finals de la temporada passada. També podem destacar l’actuació de Raquel González (AAC) que en la prova dels 10 km marxa de la categoria júnior ha aconseguit un temps de 50’45 que representa mínima pels campionats d’Europa júnior d’aquesta temporada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.