JOSÉ RÍOS (ADIDAS) DISPUTARÀ DIUMENGE LA COPA D\’ EUROPA DE CROS PER CLUBS

0
464

Aquest diumenge es disputarà a Istambul (Turquia) la Copa d\’ Europa de cros per clubs en el qual Adidas parteix com a favorit per revalidar el títol aconseguit els darrers cinc anys.
I no és d\’ extranyar que siguin els favorits, ja que els integrants de l\’ equip seran el president del G.A. Lluïsos Mataró José Ríos, Alberto García, Julio Rey, Carlos Castillejo (guanyador del cros de Mataró al 2002), Eliseo Martín i el marroquí Ayad Lamdassem (guanyador del cros de Mataró al 2003), en procés d\’ aconseguir la nacionalitat espanyola. La prova sènior masculina es disputarà a les 11:30 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.