Mitja de Granollers 2007

0
405

Amics no és una fórmula matemàtica convencional. Si parleu amb un matemàtic
us dirà que és correcta la formulació. És el lema d\’enguany de la mitja. Són 21 edicions de 21 Qms. Aquest dimarts vam fer la presentació pública de la imatge. Us l\’adjunto en un arxiu Algunes novetats per anar fent boca. .-La Sortida serà per calaixos Els del quart de mitja sortiran al darrer calaix. .- El circuit per la Garriga serà el nou, i esperem que definitiu: s\’entrerà pel principi del passeig, i quan s\’arribi al final no es girarà cap a l\’esquerra, seguirem rectes fins trobar el darrera de l\’esglèsia i llavors si girarem cap a l\’esquerra, plça de l\’ajuntament i cap a Granollers que fa baixada (baixarem per on abans pujavem). .- La participació es tancarà als 5.000 corredors en la mitja, 1000 pel quart i 1.000 per la mini. Total 7.000. Gràcies a tots pel vostre recolçament. No som els millors, però si tenim els millors amics que ens ajuden i ens fan grans.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.