10 km a la Mitja de Barcelona

0
529

La Mitja Marató de Barcelona, 11 de febrer, aprofita el nou circuit per incloure una cursa de 10 Km. dins la Mitja amb classificació separada. Els 10K es faran a la cantonada Passeig Pujades/Passeig Lluís Companys, al costat de la botiga BIKILA a 100 metres de l’arribada. Els corredors que ho desitgin podran parar, agafar un avituallament especial i veuran el seu temps als resultats de la cursa de 10K. Aquests resultats inclouran tots els corredors. Es una novetat interessant per aquells que no volen fer els 21 Km., però volen aprofitar la oportunitat de córrer pel centre de Barcelona amb el trànsit tallat. La inscripció es la mateixa que la Mitja.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.