La web del CA Tarragona compleix 4 anys i supera els 112.000 visitants

0
610

El Club Atletisme Tarragona està d\’aniversari, ja que aquests dies es compleix el quart aniversari de la seva pàgina web (http://www.clubatletismetarragona.com). Aquesta pàgina s\’ha consolidat ja com una de les pàgines d\’atletisme més visitades a nivell català, ja que en quatre anys de vida acumula més de 112.000 visites, convertint-se així com un dels referents de l\’atletisme català per internet. Per celebrar-ho, el seu creador i alhora atleta Dídac Ríos ha preparat tota una sèrie de novetats que la faran encara més amigable. Així, la web passa a convertir-se en una web multidioma, ja que s\’incorporen des d\’ara les versions en castellà i anglès, i es treballa en la introducció d\’altres idiomes, amb el que es facilita la participació d\’atletes i internautes d\’arreu del món.| La web, que ja inclou forums, arxiu de videos, resultats i molts altres partats, ha incorporat una nova secció de marques, on cada usuari registrat podra portar un control de totes les seves marques d\’atletisme en pista i ruta. A més permet fer el seguiment de les noticies, de les notes de premsa generades pel club i dels resultats mitjançant indicacions en llenguatge RSS, facilitades per Wikipedia.org. Una altra de les novetats és que la web incorpora també una llista de correu, el infoCAT, així com millores en el seu disseny, amb un important increment de la part gràfica. La web, realitzada en format web 2.0, s\’ha dissenyat respectant els estandards que estableix la World Wide Web, la qual cosa permet que sigui visible amb qualsevol navegador web que també respecti aquests standards, facilitant-ne l\’accés.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.