GRAN MATINAL D\’ ATLETISME AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS PER CLUBS

0
512

De ben segur que tots els amants del bon atletisme s\’ ho han passat d\’ allò més bé al Campionat de Catalunya de cros per clubs que ha organitzat aquest diumenge 28 G.A. Lluïsos Mataró. Amb un nombre total d\’ inscrits de 2.319 (tot i que els participants finalment han anat entorn dels 1.600), hem pogut disfrutar força curses amb més d\’ un centenar d\’ atletes arribats. En el plànol esportiu, el gran dominador ha estat el F.C. Barcelona, amb 6 títols per equips (incloent els absoluts masculins en cros curt i cros llarg, on han aconseguit un sensacional triplet) i dues segones places. Molt per darrere, la sorpresa ha vingut de la mà del Lloret-La Selva, que ha aconseguit per equips un campionat de Catalunya, 3 sots-campionats i 2 tercers llocs. Juntament amb el Barça, l´únic equip que ha aconseguit vèncer en més d\’ una categoria ha estat el C.A. Manresa, juntament amb un sots-campionat.
Fotos del Campionat per FotoinstantResultats Oficials Championchip i Vídeos de la Cursa.
| En l\’ aspecte individual, pel que fa a les quatre curses grans, cal destacar sobretot que el F.C. Barcelona ha copat 5 de les 6 places de podi; en el cros llarg, Nacho Cáceres (32\’36\”), Pol Guillem (32\’48\”) i Jordi Comas (32\’51\”) han estat clarament superiors a la resta, ja que el 4rt ha estat l\’ olímpic andorrà Toni Bernadó ja amb 33\’47\”. En el cros curt, tot i no assolir un altre triplet, el F.C. Barcelona ha pogut col.locar 3 atletes entre els 4 primers, Així, entre Rubén Palomeque (1er amb 12\’40\”), Sergio Sánchez (2on amb 12\’44\”) i Adrià Garcia (4rt amb 12\’53\”) només s\’ ha pogut intercalar el també olímpic Youssef El Nasri (A.A. Catalunya), un atleta que apuntava molt amunt i que després d\’ un calvari de 3 anys de lesions poc a poc va tornant al ritme de competició. 6è ha entrat el mataroní Enrique Luque (AAC) amb 13\’00\”, i 16è l\’ ex-atleta del club Mustafá Benslimane (també AAC) amb 13\’21\”. Pel que fa a les dones, la guanyadora del cros llarg ha estat la promesa de l\’ ISS-l\’ Hospitalet Miriam Ortiz amb 24\’34\”, enormement superior a la segona, la veterana del Girona Costa Brava Mª Gràcia Coll (25\’29\”). 3ª ha estat Lidia Rodríguez, companya de club de la guanyadora, amb 25\’31\”. En aquesta categoria, les guanyadores per equips han estat les atletes del Girona Costa Brava per un escàs marge de 2 punts sobre el California Sports. I, finalment, al cros curt femení, domini aclaparador de la maratoniana internacional Isabel Eizmendi, de la recent creada secció de l\’ Espanyol, l\’ A.E. Blanc i Blava, amb 14\’40\”. Segona ha estat la vigatana Encarna Núñez amb 15\’01\” i 3ª l\’ ex-marxadora (medalla de bronze al Campionat del Món del 1993) Encarna Granados, del Lloret La Selva, amb 15\’03\”. Per equips, l\’ A.E. Blanc i Blava ha guanyat apuradament per 2 punts al Lloret La Selva, ja que, tot i presentar 3 atletes molt potents (1ª, 5ª i 7ª), la 4ª atleta que ha puntuat només ha pogut entrar la 26ª i això ha fet perillar la seva victòria.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.