ELS EQUIPS ALEVÍ I CADET FEMENÍ D’ISS – L’Hospitalet CAMPIONS DE CATALUNYA DE CROS.

0
502

També pugen al pòdium els equips infantil i promesa masculí .
Aquest diumenge va tenir lloc la disputa del “87è. Campionat de Catalunya de Clubs – 37è. Cros Ciutat de Mataró” als voltants de les Pistes Municipals d’Atletisme de Mataró. Brillant ha estat l’actuació dels atletes d’ISS – L’Hospitalet amb un bagatge final de quatre presències al pòdium i la classificació dels equips Cadet Femení i Promesa Masculí per disputar el proper mes els Campionats d’Espanya de Cros per Equips a Jerez de la Frontera. Dos títols en categoria aleví i cadet femenina van estar les actuacions més destacades. Les més joves van dominar la classificació amb 22 punts per 38 del C. A. Lloret La Selva i 65 del C. A. Granollers; l’equip d’ISS –L’Hospitalet va estar format per Sònia Nasarre (primera), Judit Pérez (segona i superada en un frenètic final per la seva companya de club) i Paula Rosales. En categoria cadet ISS – L’Hospitalet amb l’equip compost per Aniria Mata, Ainhoa Costas i Noélia Alcón va dominar la competició amb 22 punts, per 24 del Girona Costa Brava – CAP i 47 l’A. A. Catalunya.| També van aconseguir pujar al pòdium els equips infantil i promesa masculins amb una brillant tercera posició final. En categoria infantil, una de les més igualades del Campionat, ISS – L’Hospitalet va estar tercer amb 60 punts, a només 1 punt del C. E. Universitari i superant només per 1 punt al quart classificat el C. E. Penedès, el C. A. Lloret la Selva va estar el guanyador amb 26 punts. L’equip d’ISS – L’Hospitalet estava format per Adil Rochdi, Josep Alet i Eric Díaz. Finalment en categoria promesa masculí, categoria dominada pel F. C. Barcelona amb 17 punts, per 41 del C. A. Manresa, ISS – L’Hospitalet va estar tercer amb 48 punts amb un equip compost per Javier Torres, Jesús Manuel Cardó, Abdoulali El Bouchiki (atleta del club associat C. A. Mollet) i Carles Casquet. Pel que fa a la resta de categories cal destacar el triomf individual de Miriam Ortiz al Cros Llarg i de Lídia Rodríguez en categoria promesa, demostrant ambdues que es troben en un estat de forma esplèndid.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.