Blanco acaba vuitè en el prestigiós Cros d´Haro

0
528

L´atleta Josep Lluís Blanco va aconseguir una excel•lent vuitena posició al XXIII Cros Internacional d´Haro. Segons va reconèixer el mateix Blanco: «És el millor cros de l´any que he fet». Encara que l´any passat quedés setè aquí mateix, el nivell d´aquest any va ser molt alt i la vuitena plaça, per davant d´atletes marroquins, etíops, kenyans o mexicans s´ha de considerar molt positivament. Blanco va necessitar 36 minuts i 30 segons per cobrir els 11.5 quilòmetres dels quals constava el cros i es va quedar a més d´un minut i mig del vencedor, el marroquí Abderrahim Gourmi, que va marcar 34:44. En segon lloc es va classificar Juan Carlos de la Ossa (34:48) i tercer va ser l´etíop Maregu Terefe (34:49).| Blanco va explicar que «he acabat molt bé. He aguantat a l´estel•la d´un grupet en què hi havia mexicans i marroquins i en l´últim quilòmetre he fet un esprint i he guanya 5 posicions. Estic molt content perquè, malgrat ser un cros llarg, he acabat amb molta força». L´atleta del Lloret-la Selva va aprofitar la seva rapidesa per imposar-se a fondistes que no tenen tanta punta de velocitat. Blanco creu que se sent fort de cara als campionats estatals del pròxim març.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.