16è Ciutat de Badalona de Marxa. Memorial Paco Àguila.

0
371

La matinal de marxa a tingut lloc en el circuit emblemàtic de la rambla de Badalona, en un circuit de 1 Km. Les proves s\’han realitzat a totes les categories en horari de 10 a 13 hores. Amb un clima idoni per la pràctica esportiva els marxadors catalans s\’han donat cita a Badalona per així començar la temporada de ruta. En categoria femenina Raquel González de la AA Catalunya a guanyat en els 5 Km Marxa amb un temps de 25\’08\”. En categoria masculina sobre 10 Km Marxa s\’ha imposat l\’atleta Francisco Guajardo del Medilas de Lleida amb un temps de 46\’49\”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.