L\’Arcadi necessita ajuda per acabar la plana web

0
464

ÚLTIMA HORA (21 gener) Ja he fet la primera mitja marató després de la lesió. He corregut a Terrassa en 1:52:12, un temps discret però que m\’ha servit per comprovar que la lesió està oblidada. Curiosament, si he sentit alguna molèstia ha estat a l\’altre bessó, suposo que per l\’efecte de córrer encara amb una mica de por de no tornar a recaure. La setmana ha estat molt bona, amb 78 quilòmetres. Ja puc començar a pensar en les maratons de València i Barcelona! Ja falten pocs links per enllestir. Encara, però, tinc alguns problemes amb el disseny de la pàgina. Em queda un espai molt gran en verd al costat de les fotos que he incorporat sota del titular i si n\’hi vull posar una altra me l\’envia més avall. De mica en mica aniré construïnt la pagineta…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.