DES DE ATLETISMECALELLA.CAT CONSULTA ELS RÈCORDS DEL MÓN AL MOMENT

0
306

Des d\’aquesta setmana, ja poden consultar-se els récords del món, millor marca de l\’any actual i récords per continents de qualsevol prova d\’atletisme al moment, Atletismecalella.cat és la primera web que sincronitza la seva informació amb la de la IAAF, per poder estar informats a l\’instant. Aquest nou apartat està dins de la secció COMPETICIÓ, on a més, el Club d\’Atletisme Calella hi ha penjat el Calendari Internacional de Maratons i Mitges Maratons, on podent trobar-se les cites de llarga distància més importants d\’Europa i del Món.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.