Més de 350 persones inscrites a la Mitja Marató de Barcelona, 11 de febrer.

0
516

Amb només dues setmanes des que va començar el període d\’inscripcions a la Mitja Marató de Barcelona, aquesta prova de fons ja té 378 inscrits que han volgut reservar una plaça a la cursa. La xifra correspon als atletes que han realitzat els tràmits de la seva inscripció a través d\’Internet, ja que fins el proper 29 de gener no començarà el període d\’inscripcions en la modalitat presencial. El procés és molt senzill. Només cal omplir la butlleta d\’inscripció i pagar els 13 euros corresponents als drets d\’inscripció. Amb el resguard del pagament i el DNI o passaport es podrà recollir el dorsal a la Carpa d\’Atenció al Corredor, que estarà ubicada al passeig Lluís Companys (a l\’Arc de Triomf) a partir del divendres 9 de febrer. L\’ús del xip és obligatori per participar a la prova, de manera que si no es té xip propi (de color groc) la organització posa a disposició del corredor un xip d\’un sol ús i no retornable al preu de 3 euros.| Promocions especials pels atletes inscrits L’opció d’inscripció virtual no només permet que corredors i corredores de dins i fora de la ciutat es puguin inscriure des de casa seva, sinó que, a més, fa possible que la persona inscrita pugui participar més fàcilment en les diverses promocions de les marques col·laboradores de la cursa. Així, amb el número d\’inscripció per Internet i entrant a la pàgina de la marca POLAR, fins el proper 8 de febrer, hi ha la possibilitat de participar en el sorteig de 8 pulsòmetres de la marca. El diari SPORT i la revista Runnersworld sortejen un viatge de cap de setmana per a dues persones a París, per anar a veure la celebració de la Marató. Només cal que ompliu la butlleta que trobareu a l\’stand del diari SPORT, ubicat a la Carpa d\’Atenció al Corredor. Per altra banda, el diari SPORT promociona una samarreta tècnica personalitzada i gratuïta, només per aquelles persones que hagin realitzat les inscripcions via Internet. Tan sols cal enviar un correu electrònic amb totes les dades personals (ATENCIÓ veure l\’apartat Promocions) i el número de la inscripció a la direcció promociones@diariosport.com, abans del proper dia 31 de gener. Finalment, si es té xip groc, hi ha la possibilitat de posar una fotografia al dorsal. Només cal enviar el codi del registre del xip groc, número d\’inscripció i la fotografia que es vulgui al dorsal, abans del 31 de gener a la següent adreça: dorsals@championchip.cat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.