Exitosa Cursa de l\’Oli de Les Borges Blanques

0
404

Marc Pérez, de l\’IES Icària de Barcelona, va ser el primer a recórrer els 10,360 quilòmetres de distància de la quarta edició de la Cursa de l\’Oli de les Borges Blanques, en què van participar 417 corredors, 366 homes i 51 dones, provinents de Catalunya i Andorra. Pérez va tardar 34 minuts i 22 segons a realitzar tota la prova, puntuable per a la Lliga Provincial Interclubs, i també per a la Lliga Internet Championchip. El corredor local Xavier Sahuquillo, del Club Atlètic Borges, va ser el que va entrar en segona posició, amb un temps de 34 minuts i 25 segons, a només 3,6 segons del primer. La tercera posició se la va adjudicar l\’atleta del Fondistes Ponts Josep Maria Fernández, a 6,1 segons de Pérez, amb un temps de 34 minuts i 28 segons. Pel que fa a la categoria femenina, la independent Esther Valenzuela va ser la que va arribar en primera posició, la 72 en la general, amb una marca de 40 minuts i 56 segons. Mireia Sosa, del Medilast Unió Atlètica Lleida, va ser la segona amb un temps de 43 minuts i 14 segons. La va seguir María José Gallardo, del Sícoris Club, amb un temps de 43 minuts 16 segons, a dos minuts 21 segons de la primera classificada. En total, van ser 374 els atletes que van creuar la línia de meta i 43 es van quedar pel camí. Jordi Pagés, president del Club Atlètic Borges, entitat organitzadora de la competició, va explicar que van haver de tancar les inscripcions una setmana abans a causa de l\’elevat índex de participació. En aquesta línia, va explicar que per l\’any que ve, que la cursa complirà cinc anys, tenen previst superar els 500 participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.