Barcelona, satisfeta amb la visita de la IAAF

0
461

El projecte de la ciutat per acollir els Mundials d\’Atletisme de 2013 ha deixat bona impressió a la delegació de la Federació Internacional d\’Atletisme (IAAF), que n\’avalua les possibilitats com a seu del campionat. Durant la primera jornada de visita a la ciutat, la Comissió d\’Avaluació de la Federació Internacional d\’Atletisme (IAAF) ha pogut revisar la proposta presentada per la Reial Federació Espanyola d\’Atletisme (RFEA) per organitzar els campionats del món d\’atletisme del 2013, mentre realitzaven una gira per tota l\’Anella Olímpica. La delegació de la IAAF està encapçalada per un dels seus vicepresidents, l\’alemany Helmut Digel, que ha vingut acompanyat de la campiona olímpica de 400 metres tanca del campionat de Los Ángeles del 84, la marroquina Nawal El Moutawakel, el secretari general de la IAAF i el suís Pierre Weiss, juntament amb altres membres de l\’executiva de la IAAF. | Dos conceptes han interessat especialment als membres de la comissió, com són l\’espai i la proximitat de les instal·lacions que acollirien aquest campionat. I és que la delegació ha pogut comprovar les bones raons del projecte de Barcelona, que té, dins l\’Anella Olímpica, amb l\’Estadi Olímpic, les instal·lacions d\’entrenament i escalfament (com són els estadis municipals Serrahima, Pau Negre i Carlos Pérez de Rozas), el Palau Sant Jordi, l\’Institut Nacional d\’Educació Física de Catalunya, i tot l\’espai a l\’aire lliure que envolta aquests edificis, en els quals s\’habilitaria la zona comercial del campionat i els stands dels patrocinadors. La comissió ha visitat també el Palau de Congressos, escenari pensat per acollir el Congrés de la IAAF del 2013, ja que el màxim organisme de l\’atletisme mundial acostuma a celebrar un congrés aprofitant la disputa del seu principal esdeveniment esportiu. A més, també han pogut veure de primera mà alguns dels hotels seleccionats pel comitè de la candidatura perquè hi vagin els atletes, dirigents, tècnics, jutges i mitjans de comunicació durant el campionat. Barcelona és la segona candidata a acollir el campionat del món d\’atletisme del 2013 que ha rebut la visita d\’aquesta comissió, després de Moscou. Les properes ciutats que hauran de defensar la seva candidatura seran Daegu (Japó ) i Brisbane (Austràlia).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.