El Cross de Sant Sebastià torna a ser un èxit en participació i en resultats pels atletes locals

0
410

El Parc de Catalunya va acollir diumenge una edició més del Cross de Sant Sebastià, la 46a edició. Una prova ja clàssica del calendari de cross per aquestes dates. La Joventut Atlètica Sabadell va introduir algunes modificacions en el recorregut, com ara, fer els circuits més curts perquè els atletes donessin més voltes i afavorir, d\’aquesta manera, l\’espectacle. Una mesura que, tant el president de la JAS, Josep Molins, com els participants, van trobar molt encertada. Molins assegura que la única dificultat d\’aquest canvi radicava en \”coordinar les arribades de les curses\” per evitar una acumulació d\’atletes. Pel que fa a la participació, Molins va lamentar que, aquest any, el Cross de Sant Sebastià no acullís el Campionat de Catalunya Absolut perquè \”molts atletes se centren en la prova important ni decideixen no anar al Sant Sebastià\”. De totes maneres, el president de la JAS es va mostrar satisfet dels quasi 850 inscrits entre les 21 curses que conformaven la matinal atlètica.
Victòries dels atletes locals En categoria masculina, Pere Ordóñez es va escapar en la primera volta i va fer la resta del recorregut pràcticament en solitari. A la línia de meta, va treure un centenar de metres al segon classificat, l\’atleta de la Joma Sport, David Bernardo. Jaume Domingo va ser tercer. Per equips, la victòria se la va endur la JAS. En féminas, la victòria també va ser per una sabadellenca però que milita en el Califòrnia Sport, la Ninfa Estela Chaves. En segona posició va acabar la seva companya d\’equip, Sandra Sánches i l\’atleta de la JAS, Gemma Masnou va ser tercera. El Califòrnia Sport va guanyar per equips.
Medalla d\’or i brillants D\’altra banda, el president de la Joventut Atlètica Sabadell, Josep Molins rebrà dijous la medalla de la Ciutat d\’or i brillants. Un reconeixement de l\’Ajuntament a la seva dedicació a l\’atletisme durant tants anys. L\’acte serà dijous al consistori de la ciutat a les set de la tarda.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.