CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
461

Durant aquest cap de setmana s\’han celebrat els Campionats de Catalunya de proves combinades a Vilafranca del Penedès. Cristina Bàrcena (FCB) i Marc Julià (Aquadiver-GEiEG) s\’han proclamat campions absoluts. En homes, Marc Julià ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada amb una marca de 5.229 punts. En segon lloc s\’ha classificat Ferran Fontarnau (CA Vic) amb 4.483 punts. Aquest atleta també es proclama Campió de la categoria promesa. El tercer lloc ha estat per Imanol Cardona (UA Barberà) amb 4.481 punts. En la categoria junior el Campió ha estat Albert Álvarez (CA Manresa). En dones, la victòria ha estat per a Cristina Bàrcena (FCB) amb 3.697 punts, seguida de Marta Miró (AAC-UBAE) amb 3.625 punts, que també s\’ha proclamat Campiona Promesa, i la tercera posició ha estat per a l\’Anna Circuns (CA Manresa) amb 3.338 punts. El títol junior l\’ha aconseguit Tamara del Rio (Aquadiver-GEiEG).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.