8a Mitja Marató Terrassa, UNA FESTA ATLÈTICA

0
524

La Mitja Marató de Terrassa va batre el seu record de participació arribant als 2000 inscrits, 1500 a la mitja i 500 a la cursa \”Santi Centelles\” de 5km. Roger Roca, l´atleta d´Igualada, va dominar la cursa de principi a fi, no va donar cap tipus d´opció als seus perseguidors i, amb un temps de 1:05:12, es va emportar la 8a mitja marató ciutat de Terrassa. El segon classificat va ser l´atleta canari José Carlos Hernández, a 33 segons del guanyador, i en tercer lloc va arribar Driss Lakouhaja, que va acabar la cursa en un temps de 1:06:25. El fet que els sis primers classificats estiguessin per sota d´1 hora i 10 minuts indica el magnífic nivell que va oferir la prova. Cal destacar la presència de 3 atletes terrassencs entre els 10 primers classificats: Fco. Javier Cortés Huete (7), Vicenç Sellarés (8) i Marc Otero (9). En categoria femenina va repetir triomf Sandra Ruales, guanyadora l´any 2005, amb un temps de 1:16:15, seguida de Kenza Whabi i Louise Brown. Les terrassenques Carme Ballesteros i Anna Cos van ser quarta i sexta, respectivament. En la cursa de 5 km \”Santi Centelles\” va repetir victoria, en categoria masculina, l´atleta terrassenc Jaume Leiva amb un temps de 14´37\”, i en l´apartat femení, la guanyadora va ser la també atleta terrassenca Cristina Arbués amb 18´39\”. Avui la Lliga d\’Internautes ha tingut molta activitat amb curses a Terrassa i a Les Borges i un il·lustre inscrit: el 2.000 Roger Roca, que ha volgut mostrar la seva adhesió a aquesta iniciativa fent efectiva la inscripció. Amb un temps sensacional, 1:05:12 a Terrassa ha posat molt cars els punts a aquesta cursa. Benito Ojeda ja es posa per davant en homes, Carme Ballesteros segueix disposta a repetir victòria i per equips el guanyadors de l’any 2006, 10de1000 i Fila Domingo Catalan ja estan al capdavant. El Ranking dels darrers 12 mesos segueix igual amb Ramon Gabara i Carme Ballesteros puntuant a totes les curses per no perdre opcions.
Web OficialResultats i Més de 2000 Fotos fetes per Josep Viladot i Salva Pou.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.