8a Mitja Marató Terrassa, UNA FESTA ATLÈTICA

0
312

La Mitja Marató de Terrassa va batre el seu record de participació arribant als 2000 inscrits, 1500 a la mitja i 500 a la cursa \”Santi Centelles\” de 5km. Roger Roca, l´atleta d´Igualada, va dominar la cursa de principi a fi, no va donar cap tipus d´opció als seus perseguidors i, amb un temps de 1:05:12, es va emportar la 8a mitja marató ciutat de Terrassa. El segon classificat va ser l´atleta canari José Carlos Hernández, a 33 segons del guanyador, i en tercer lloc va arribar Driss Lakouhaja, que va acabar la cursa en un temps de 1:06:25. El fet que els sis primers classificats estiguessin per sota d´1 hora i 10 minuts indica el magnífic nivell que va oferir la prova. Cal destacar la presència de 3 atletes terrassencs entre els 10 primers classificats: Fco. Javier Cortés Huete (7), Vicenç Sellarés (8) i Marc Otero (9). En categoria femenina va repetir triomf Sandra Ruales, guanyadora l´any 2005, amb un temps de 1:16:15, seguida de Kenza Whabi i Louise Brown. Les terrassenques Carme Ballesteros i Anna Cos van ser quarta i sexta, respectivament. En la cursa de 5 km \”Santi Centelles\” va repetir victoria, en categoria masculina, l´atleta terrassenc Jaume Leiva amb un temps de 14´37\”, i en l´apartat femení, la guanyadora va ser la també atleta terrassenca Cristina Arbués amb 18´39\”. Avui la Lliga d\’Internautes ha tingut molta activitat amb curses a Terrassa i a Les Borges i un il·lustre inscrit: el 2.000 Roger Roca, que ha volgut mostrar la seva adhesió a aquesta iniciativa fent efectiva la inscripció. Amb un temps sensacional, 1:05:12 a Terrassa ha posat molt cars els punts a aquesta cursa. Benito Ojeda ja es posa per davant en homes, Carme Ballesteros segueix disposta a repetir victòria i per equips el guanyadors de l’any 2006, 10de1000 i Fila Domingo Catalan ja estan al capdavant. El Ranking dels darrers 12 mesos segueix igual amb Ramon Gabara i Carme Ballesteros puntuant a totes les curses per no perdre opcions.
Web OficialResultats i Més de 2000 Fotos fetes per Josep Viladot i Salva Pou.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.