La XV edició de la Mitja Marató de Cunit presenta novetats

0
399

Una nova data, el 28 de gener, i un nou escenari de sortida i arribada, configuren les novetats de la quinzena edició de la Mitja Marató de Cunit.
La Mitja Marató de Cunit presenta novetats, en l\’esperit d\’atraure els corredors populars a la ja tradicional prova tarragonina que aquest any arriba a la quinzena edició. La primera novetat ve determinada pel canvi en l\’escenari de la sortida i arribada, que es trasllada a les immediacions del recentment inaugurat Pavelló Poliesportiu “Els Joncs”. Aquesta nova instal·lació, situada a uns 700 metres de l\’estació de Renfe, permetrà gaudir als participants en aquest certamen atlètic, dels serveis de dutxes i guarda-roba. | La segona novetat ve determinada pel canvi de data. L\’esdeveniment s\’ha avançat al 28 de gener, tres setmanes respecte l\’any passat, perseguint dos objectius: en primer lloc, alleugerir l\’atapeïda oferta de mitges maratons que durant el mes de febrer, acumula el calendari català, i en segon lloc, respondre a l\’avançament de també tres setmanes de la Marató de Barcelona, i oferir la possibilitat, com ja va succeir l\’any passat, de fer en grups una tirada prèvia de 10 km abans de donar-se la sortida a la mitja, per aquells corredors que preparen la Marató.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.