La IAFF visita Barcelona, per avaluar la seva candidatura als Mundials d ’Atletisme 2013.

0
520

Els proper dies 23 i 24 de gener, Barcelona rebrà la visita d’una comissió de la Federació Internacional d’Atletisme (IAFF), que avaluarà les seves possibilitats d’acollir els Campionats del Món d’Atletisme 2013. La visita, que tindrà un alt component polític, és de cabdal importància per assolir l’objectiu de ser la seu dels Mundials 2013, ja que és el moment en què Barcelona pot exposar el seu projecte abans de la presa de decisió final a Mombasa (Kènia), el proper 27 de març. Les màximes autoritats polítiques i esportives catalanes han confirmat la seva presència i suport al llarg del programa de treball previst per a aquests dos dies. els presidents de les Federacions Espanyola i Catalana d’Atletisme, José María Odriozola i Romà Cuyàs, respectivament; el president d’honor del Comitè Olímpic Internacional, Joan Antoni Samaranch; el regidor d´Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober; representants de la Diputació i Generalitat de Catalunya defensaran, entre d’altres personalitats i equip tècnic, les possibilitats de Barcelona.| Barcelona aspira a acollir la tercera de les considerades grans proves esportives mundials com són uns Mundials d’Atletisme, juntament amb els Jocs Olímpics i els Campionats del Món de Futbol, esdeveniments que ja ha celebrat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.