Campionat de Catalunya de Proves Combinades

0
303

Aquest cap de setmana, 20 i 21 de gener, la Federació Catalana d\’Atletisme organitza la dotzena edició dels Campionats de Catalunya de Proves Combinades en Pista Coberta en les categories Absolut, Promesa i Junior a Vilafranca del Penedès. Trenta-dos atletes participaran en aquest campionat autonòmic. L\’heptatló masculí començarà el dissabte a partir de les 12,50 hores i es realitzarà en jornades de matí i tarda durant el cap de setmana. Les atletes del pentatló competiran el diumenge en jornades de matí i tarda. Marc Julià (Aquadiver-GEiEG) i Marta Miró (AAC-UBAE) intentaran revalidar el títol aconseguit l\’edició de 2.006 també a Vilafranca. Per la seva part, Marc Julià també va ser campió l\’any 2.003. Durant el cap de setmana també es realitzarà el Campionat de Catalunya Promesa i el de 3.000 metres absolut, el diumenge 21 de gener.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.