Campionat de Catalunya de Proves Combinades

0
422

Aquest cap de setmana, 20 i 21 de gener, la Federació Catalana d\’Atletisme organitza la dotzena edició dels Campionats de Catalunya de Proves Combinades en Pista Coberta en les categories Absolut, Promesa i Junior a Vilafranca del Penedès. Trenta-dos atletes participaran en aquest campionat autonòmic. L\’heptatló masculí començarà el dissabte a partir de les 12,50 hores i es realitzarà en jornades de matí i tarda durant el cap de setmana. Les atletes del pentatló competiran el diumenge en jornades de matí i tarda. Marc Julià (Aquadiver-GEiEG) i Marta Miró (AAC-UBAE) intentaran revalidar el títol aconseguit l\’edició de 2.006 també a Vilafranca. Per la seva part, Marc Julià també va ser campió l\’any 2.003. Durant el cap de setmana també es realitzarà el Campionat de Catalunya Promesa i el de 3.000 metres absolut, el diumenge 21 de gener.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.