Mi t j a m a r a t ó c i u t a t d e t e r r a s s a ’ 07

0
2100

Asics, patrocinador tècnic oficial de la mitja marató ciutat de Terrassa
Terrassa, es suma al grans esdeveniments atlètics mundials, com les maratons de New York, Hamburg, Mónaco, San Sebastián, Carrera de la Dona d´Espanya, mitja marató de Málaga, els 10 kms. de Londres, etc., que sponsoritza la marca d´articles esportius ASICS. Un salt de qualitat, que l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa dona, en benefici dels atletes participants que gaudiran dels articles de col·lecció de la marca. Sens dubte, l’organització terrassenca vol tenir al seu costat, empreses que aportin la màxima col·laboració en vers als esportistes, siguin populars, federats o professionals, compensant, si cal, l’esforç que representa la preparació d’una prova de las característiques d’una mitja marató.| Així doncs, Asics, s’uneix a Caixaterrassa, Base Inmobiliaria, Cirsa, Rittal, Aroca, Grup Sarsa, Varo, Tramega, Mutua Terrassa, Cocacola, Diari de Terrassa, Mundo Deportivo, i un llarg etc., de petites empreses, que totes juntes fan possible que l’esdeveniment es pugui realitzar per goig de la ciutat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.