Esther Aragonès és quarta al Cros Internacional d\’Elgoibar

0
470

L\’atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragones finalitzà en quarta posició en la cursa promesa del Cros Internacional Juan Muguerza que es disputà aquest diumenge a la localitat guipuscoana d\’Elgoibar. La cursa, programada a una distància de 4.150 metres, va ser dominada amb claredat per Marta Fernández (Comesaña SC), mentre que Aragonès es va integrar en el pilot perseguidor que lluitava per la segona plaça, posició que finalment va obtenir l\’anglesa Shavaun Henry, amb un temps de 24.52. Aragonès, que defensava en aquesta cursa la samarreta de la selecció catalana, va lluitar fins al final amb la seva companya d\’equip Alba Martínez (CA Manresa), qui finalment fou tercera amb 25.12, mentre que la tarragonina era quarta amb 25.22.| Simultàniament es disputà a Vic el Campionat de Catalunya de Cros per Veterans, en el que Joan Domingo finalitzava en la posició 33ena de la seva categoria (M40). En la resta de curses, corresponents al tradicional Cros Ciutat de Vic, Quino Vergara finalitzava cinquè en la cursa juvenil, Wissam El Hattoubi era sisena en la cursa cadet i Pol Olivier era vuitè en la cursa infantil.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.