DRISS LAKHUAJA I KENZA WHABI GUANYANT AL CROS INTERNACIONAL DE VIC

0
418

Magnifica actuació dels nostres atletes al Cros Internacional de Vic, guanyant a la categoria masculína, Driss Lakhuaja i com a debutant en el nostre equip blanc i blau en categoria femenina esdevenia en primera posició Kenza Whabi. Nous éxits que sumen protagonisme als nostres atletes.També obtenien una magnífica classificació Josep Mª Roselló (7è) i Alejandro Fernandez (10è) i Ester Rubio (10a) D\’altre banda, a la proba de ruta l\’atleta Vinyet Noguero quedava en segona posició a la XXIV Mitja Marató de Sitges i Victor Gonzalo a la XXIX Cursa Internacional de Sant Antoni de Barcelona esdevenia finalment en cinquena posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.