Avui ha començat la Lliga Internet-Championchip 2007 amb una nou look

0
333

La Cursa de Sant Antoni ha donat el tret de sortida a la Lliga Internet 2007 que aquest any comença amb 1.956 participants. Aporta moltes novetats: – Afegim curses fins arribar a un total de 60. – Ranking acumulat de curses dels darrers 12 mesos que ens permeten publicar els TOP10 del atletisme català de fons. – Puntuació separada d\’homes i dones a les curses per tal que els dones pugin fer també 100 punts. Avui la primera de la Lliga M.Carmen Auñon ha fet els 300 punts que es donaven. – Afegim un membre als corredors que sumen punts pels equips i ara son 6 homes i 4 dones. – Els 3 primers corredors homes o dones que acabin l\’any 2007 amb més curses, tindran gratuïtes totes les curses de la Lliga 2008. – Nou disseny de web més modern Am totes aquests millores esperem seguir comptant amb el recolzament dels corredors i dels organitzadors, sense el seu suport res tindria sentit.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.