Avui ha començat la Lliga Internet-Championchip 2007 amb una nou look

0
426

La Cursa de Sant Antoni ha donat el tret de sortida a la Lliga Internet 2007 que aquest any comença amb 1.956 participants. Aporta moltes novetats: – Afegim curses fins arribar a un total de 60. – Ranking acumulat de curses dels darrers 12 mesos que ens permeten publicar els TOP10 del atletisme català de fons. – Puntuació separada d\’homes i dones a les curses per tal que els dones pugin fer també 100 punts. Avui la primera de la Lliga M.Carmen Auñon ha fet els 300 punts que es donaven. – Afegim un membre als corredors que sumen punts pels equips i ara son 6 homes i 4 dones. – Els 3 primers corredors homes o dones que acabin l\’any 2007 amb més curses, tindran gratuïtes totes les curses de la Lliga 2008. – Nou disseny de web més modern Am totes aquests millores esperem seguir comptant amb el recolzament dels corredors i dels organitzadors, sense el seu suport res tindria sentit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.