PRESENTACIÓ de la mitja marató ciutat de terrassa’07

0
2134

Divendres es va desenvolupar en l’incomparable marc que ofereix el Centre Cultural de Caixa Terrassa la presentació de la mitja marató ciutat de Terrassa. Sobre 400 persones, entre representants d’institucions, patrocinadors, atletes, federacions i voluntaris, van assistir a aquesta cita que suposa l’inici del compte enrera per a la cursa que es disputarà el proper diumenge 21 de gener. L’acte, conduït per la periodista de TV3 Núria Solé, va ser presidit per l’alcalde la ciutat Sr. Pere Navarro i, com ja és habitual, cultura i esports van estar lligats. Es va destacar el suport de la prova a la campanya municipal contra la violència de gènere, i alhora es va presentar la segona edició de la cursa de 5 km “Santi Centelles” que es realitza paral•lela a la mitja marató. L’actuació de dansa contemporània a càrrec de la ballarina Marina Sanahuja i uns entremesos de teatre, van culminar la vessant cultural de l’acte. També es va projectar un audiovisual sobre la mitja marató de l’any anterior, es va lliurar el premi Noël Otero “in memoriam”, atorgat aquest any a Diari de Terrassa –pel seu suport a la prova des dels inicis-, i es van repartir els premis de la Lliga Internet llurs guanyadors absoluts han estat Carme Ballesteros i Víctor Gonzalo.| La Mitja de Terrassa forma part de la 1a Challenger de Mitges Maratons impulsada per la Diputació de Barcelona. L’organització s’ha marcat per aquesta edició l’objectiu d’arribar a les 2000 inscripcions entre les dues curses, la mitja i els 5 km “Santi Centelles”. El cartell de participants és molt atractiu. En la competició masculina participaran el keniata Peter Kamais, el català Roger Roca i el canari José Carlos Hernández. En la competició femenina a més de la basca Isabel Eizmendi estaran les guanyadores de les tres darreres edicions, Kenza Wahbi, Sandra Ruales y Tiki Gelana. En el torn dels parlaments es va destacar per l’autoritat municipal i també per la representació dels patrocinadors la qualitat del treball realitzat per l’organització, i es va convidar a la participació en qualsevol de les dues curses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.