La Cursa de Sant Antoni tanca amb 2.052 corredors inscrits. Rècord absolut.

0
501

La tradicional Cursa de Sant Antoni de 10Km que porta 29 edicions estrena aquest any web: www.cursasantantoni.cat. La data de la cursa es el 14 de gener. Aquesta cursa que va creixent en participació cada any, ha trencat el rècord d\’inscrits doncs sumant Internet i botigues s\’ha superat ampliament el límit fixat. Divendres a les 18 hores es publicarà el llistat definitiu de dorsals: 2.052 inscrits. No hi hauran dorsals lliures a la Fira del Corredor del dissabte. Els dorsals dels inscrits per Internet fins dimecres,10 a les 16 hores estaran personalitzats, amb un disseny de fons seguint la imatge de la cursa, molt original. Sobre un circuit pla al que se li donen dues voltes, es uns dels 10K més ràpids de Barcelona. Serà la primera cursa de la Lliga Internet 2007 i puntua triple com reconeixement a la seva fidelitat a la Lliga des l\’any 2000. Han confirmat la seva presència a la cursa els millors catalans, Benito Ojeda, Campió català de Marató, Victor Gonzalo, guanyador de la Lliga ChampionChip 2006, Jordi Escoriza, guanyador de la Mitja de Mollerussa i un temps de 30:49 a la darrera Sant Silvestre, Joan Herrera, guanyador de la Sant Antoni 2003 i 31:09 a la darrera Sant Silvestre entre altres participants. Interessant també un equip femení d\’hockey herba, Olimpia HC, que també ha formlitzat la seva inscripció amb 6 noies.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.