CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

0
475

Aquest diumenge 14 de gener, se celebrarà a Vilafranca del Penedès l\’onzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta en les categories A i B. La jornada començarà a partir de les 10,00 hores, on participaran els clubs que es troben en la categoria B i que competiran per una plaça d\’ascens a la primera categoria. El mateix diumenge a partir de les 16,30 h els clubs que participen en la primera categoria competiran per a aconseguir el Campionat Autonòmic de Clubs 2.007. El Futbol Club Barcelona lluitarà per revalidar el títol autonòmic ja que és l\’actual campió, tant en la categoria masculina com en la femenina. A l\’historial d\’aquest campionat català l\’ISS-L\’Hospitalet, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya–UBAE i el mateix FCB es reparteixen els llocs d\’honor en quasi la totalitat de les edicions. En quan als títols el FCB és el dominador en la categoria masculina amb sis victòries de les deu disputades. En la categoria femenina són quatre els títols aconseguits pel FCB i tres els de l\’Agrupació Atlètica de Catalunya, per tres també l\’ISS-L\’Hospitalet .| Aquests tres clubs anomenats presenten equips tant en la categoria masculina com en la femenina. També participaran en les dues categories el Medilast Sport Lleida UA i el Aquadiver GEiEG . Els altres clubs que disputaran el títol autonòmic són el CE Universitari, la Joventut Atlètica de Sabadell i el CA Igualada en la categoria masculina. En la femenina també participaran el CA Vic, el CA Manresa i el CA Laietània de Mataró. També, el dissabte a Vilafranca, s\’inicien els controls absoluts i cadet-juvenil que estan programats durant tot el més de gener.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.