ISS – L’Hospitalet PARTICIPARÀ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER CLUBS EN PISTA COBERTA.

0
435

Aquest cap de setmana es produeix l’inici de la temporada sota cobert.
Aquest cap de setmana es dóna el tret de sortida a una nova campanya en pista coberta a Catalunya amb la disputa dels primers controls i del primer Campionat de Catalunya de la temporada, es tracta del Campionat de Catalunya de Clubs “A”. El gèlid “Pavelló Firal del Vi” a Vilafranca del Penedès serà l’escenari de totes aquestes competicions a nivell català, mentre l’objectiu dels atletes d’ISS – L’Hospitalet serà assolir les marques mínimes de participació als diferents Campionats d’Espanya de cada categoria que tindran lloc al llarg dels mesos de febrer i març. Malgrat tot els primers controls ja s’han disputat abans de les Festes Nadalenques i ja s’han produït les primeres mínimes pels Estatals, Mònica Ballesteros en salt amb perxa absolut, Carles Triadó en salt d’alçada promesa, Esteban Montero en salt amb perxa júnior, Manuel Concepción en salt amb perxa juvenil, Maria Aznar en 60 metres llisos, 300 metres llisos, 60 metres tanques, salt d’alçada i triple salt cadet, Ester Garcia en 60 metres tanques cadet i Victoria Sauleda en 600 metres llisos cadet han estat els primers però hi haurà més.| A nivell d’equips a més a més de participar als Campionat de Catalunya de Clubs “A” aquest proper diumenge es prendrà part al III Campionat de Catalunya de Clubs Cadet (10 de febrer) i al VII Campionat de Catalunya de Clubs Sub’20 (18 de febrer). Mentre l’equip júnior femení lluitarà el proper dia 3 de febrer per pujar al pòdium a la Copa de Clubs que es disputarà al “Velòdrom Lluís Puig de València”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.