El CA Tarragona comença l\’any amb activitat frenètica

0
397

El lliurament del premis de la Lliga Internet 2006, l\’inici de la temporada de pista coberta, la participació d\’Esther Aragonès amb la selecció catalana de cros o el Campionat de Catalunya de Cros per veterans són alguns dels fronts que afronten els atletes del Club Atletisme Tarragona aquest cap de setmana, el primer amb competicions atlètiques de l\’any. El cap de setmana atlètic s\’iniciarà el divendres per la nit, al Centre Cultural de Caixa de Terrassa, en el que tindrà lloc el lliurament de premis de la Lliga Internet 2006, en la que dos atletes del CA Tarragona, Anna Belmonte i Antoni Cerdà finalitzaren en segona posició de la seva categoria, F-55 i M-55 per a atletes d\’entre 55 i 59 anys. Aquesta lliga, organitzada per Atletisme.com i l\’empresa ChampionChip, està integrada per 48 curses disputades en territori català durant l\’any passat, i va aplegar a 1762 atletes de tot Catalunya. Ambdos atletes repeteixen podi, ja que també l\’any passat van assolir posicions capdavanteres.| El dissabte s\’inicia al Palau Firal de Vilafranca del Penedès la temporada 2007 de pista coberta, amb la disputa del primer control absolut, juvenil i cadet. Un bon nombre d\’atletes del club tarragoní, encapçalats per Anna Solé, Beatriu Malla, Dídac Ríos i Adrià Serres hi prendran part, en la que serà la seva primera presa de contacte amb la pista en la present temporada, i amb l\’objectiu d\’assolir les marques mínimes per a participar en els propers Campionats de Catalunya. Diumenge pel matí es disputa a Elgoibar (Gipúzkoa) la 64ena edició del Cros Internacional Juan Muguerza, en la que participarà la Selecció Catalana de Cros, en la que ha estat inclosa per primer cop l\’atleta tarragonina Esther Aragonès, dins de l\’equip promesa femení. Aragonès prendrà part en la cursa senior i promesa femenina, programada a una distancia de 6.470 metres, i en la que tindrà l\’oportunitat de competir junt a atletes de nivell mundial, com Bezunesh Bekele-Sertsu (9ena al Mundial de Cros 2006), Mestawet Tufa, Aniko Kalovics (quarta en l\’Europeu de Cros 2006) o Jessica Augusto, així com les millors atletes espanyoles de l\’especialitat, com Rosa Morató, Judith Plá, Alexandra Aguilar y Diana Martín. També diumenge pel matí es disputa a Vic el 28è Cros Ciutat de Vic, Campionat de Catalunya de Cros, en la que hi prendran part diversos atletes del club tarragoní, encapçalats per Joan Domingo. Finalment, diumenge pel matí es disputa al Barri de Sant Antoni de Barcelona la Cursa de Sant Antoni, programada a 10 km, i en la que Pedro Ortega, Carles Ferrer i Javi Moreno encapçalaran la representació del club.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.