Pere Alcober lliura els premis de la Cursa dels Nassos

0
327

Aquest dimecres 10 de gener de 2007, se celebrarà l\’acte de lliurament de premis de la Cursa dels Nassos-VIII Sant Silvestre.
L\’acte tindrà lloc a les 19h, a la Sala d\’Actes de la seu del Districte de Sant Martí (pl. Valentí Almirall, 1). El regidor d\’Esports, Pere Alcober, el regidor del Districte de Sant Martí, Francesc Narvàez, i el president de l\’Agrupació Atlètica Catalunya, Ricard Llorens, seran els encarregats de presidir la cerimonia. Durant l\’acte es guardonarà a la resta de classificats (entre el 4rt i el 10è lloc) de la categoria general absoluta, masculina i femenina, i als primers classificats en les 42 categories individuals (per franges d\’edat i gènere). També s\’entregaran els premis als primers classificats en la categoria de disminuïts visuals, masculins i femenins, i els premis per equips, destinats a aquells clubs que més corredors hagi classificat. Per altra banda, també es lliuraran els premis als guanyadors del sorteig de New Balance i als guanyadors del sorteig de POLAR.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.