Pere Alcober lliura els premis de la Cursa dels Nassos

0
478

Aquest dimecres 10 de gener de 2007, se celebrarà l\’acte de lliurament de premis de la Cursa dels Nassos-VIII Sant Silvestre.
L\’acte tindrà lloc a les 19h, a la Sala d\’Actes de la seu del Districte de Sant Martí (pl. Valentí Almirall, 1). El regidor d\’Esports, Pere Alcober, el regidor del Districte de Sant Martí, Francesc Narvàez, i el president de l\’Agrupació Atlètica Catalunya, Ricard Llorens, seran els encarregats de presidir la cerimonia. Durant l\’acte es guardonarà a la resta de classificats (entre el 4rt i el 10è lloc) de la categoria general absoluta, masculina i femenina, i als primers classificats en les 42 categories individuals (per franges d\’edat i gènere). També s\’entregaran els premis als primers classificats en la categoria de disminuïts visuals, masculins i femenins, i els premis per equips, destinats a aquells clubs que més corredors hagi classificat. Per altra banda, també es lliuraran els premis als guanyadors del sorteig de New Balance i als guanyadors del sorteig de POLAR.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.