5a edició de la Cursa popular de mitja muntanya \”2 turons\” de Moià

0
513

La 5a edició de la Cursa popular de mitja muntanya \”2 turons\” de Moià està acabant els seus preparatius per a dur-la a terme el pròxim dia 21 de gener de 2007 a 2/4 de 10 del matí per a la majoria dels participants i a 3/4 de 10 per als participants en Canicross. En l\’última edició va faltar poc per arribar al límit dels 400 inscrits, per això enguany potser no hi podrà haver inscripcions el mateix dia de la cursa ja que quan s\’arribi als 400 es tancarà la inscripció. Per això volem fer saber a tothom a qui li interessi que no esperi inscriure\’s el mateix diumenge. Encara queda més d\’una setmana per a fer les inscripcions i de moment encara hi ha dorsals. Ànims! Us esperem a la \”2 turons\”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.