VII Lliga Internet Championchip 2007

0
297

LA LLIGA 2007 s\’ha acabat amb canvis molt importants als primers llocs Han estat un total de 62 curses de Catalunya i més de 2500 participants
Canvi total al podium masculí i victòria final per a Jordi Escoriza, que ha fet 300 punts en les darreres dues curses. Emilio Ferrer, guanyador d\’edicions anteriors, ha fet un brillant final i ha acabat en segona posició. En noies Estrella Ribó era ja matemàticament la guanyadora, pero la sorpresa ha saltat en l\’apartat dels equips i ha estat el Diadora Domingo Catalan, que ha guanyat finalment gràcies a l\’aportació final de Blanca Trenas. Una Lliga molt interessant, fins la darrera jornada. El lliurament de premis de la Lliga 2007 es farà el dissabte, 19 de gener, a les 19 hores al Hotel Don Cándido, conjuntament amb una taula rodona amb personalitats del món de l\’esport, que servirà d\’acte previ a la Mitja Marató de Terrasa que tindrà lloc el 20 de gener. Podeu consultar el nom dels premiats a les diferents categories. Es prega la vostre assistència. Aquest acte es obert a tothom. Detalls de l\’acte. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.