VII Lliga Internet Championchip 2007

0
367

LA LLIGA 2007 s\’ha acabat amb canvis molt importants als primers llocs Han estat un total de 62 curses de Catalunya i més de 2500 participants
Canvi total al podium masculí i victòria final per a Jordi Escoriza, que ha fet 300 punts en les darreres dues curses. Emilio Ferrer, guanyador d\’edicions anteriors, ha fet un brillant final i ha acabat en segona posició. En noies Estrella Ribó era ja matemàticament la guanyadora, pero la sorpresa ha saltat en l\’apartat dels equips i ha estat el Diadora Domingo Catalan, que ha guanyat finalment gràcies a l\’aportació final de Blanca Trenas. Una Lliga molt interessant, fins la darrera jornada. El lliurament de premis de la Lliga 2007 es farà el dissabte, 19 de gener, a les 19 hores al Hotel Don Cándido, conjuntament amb una taula rodona amb personalitats del món de l\’esport, que servirà d\’acte previ a la Mitja Marató de Terrasa que tindrà lloc el 20 de gener. Podeu consultar el nom dels premiats a les diferents categories. Es prega la vostre assistència. Aquest acte es obert a tothom. Detalls de l\’acte. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.