La Mitja Marató de Barcelona, 11 de febrer, estrena web i nou circuit.

0
467

La Mitja Marató de Barcelona ja s\’acosta. Per aquest motiu, totes aquelles persones que decideixin participar en aquesta prova de mig fons, que se celebrarà el proper 11 de febrer, ja poden iniciar els tràmits d\’inscripció per Internet . Només cal omplenar la butlleta d\’inscripció i fer el corresponent pagament de 13 euros. Per participar a la cursa és obligatori córrer amb xip, de manera que al moment de la inscripció cal donar, si és que se\’n té, el codi del xip de color groc. Per aquells que no en tinguin, la organització posa a la disposició dels corredors un xip d\’un sol ús i no retornable per 3 euros. Les inscripcions en la modalitat presencial no s\’obriran fins el dia 29 de gener. La prova transcorrerà per punts emblemàtics de Barcelona Els atletes que decideixin córrer la Mitja Marató tindran la oportunitat de realitzar un circuit que passarà per emblemàtics paratges de la ciutat de Barcelona. Així és que, els corredors i corredores que s\’inscriguin, realitzaran un recorregut que els portarà per indrets com l\’Arc de Triomf, les Rambles, o gran part del front marítim de la ciutat, des d\’on es podrà contemplar el mar.| La Mitja Marató es converteix en l\’avantsala de la Marató 2007 La Marató de Barcelona 2007 se celebrarà tot just un mes després que la Mitja Marató. És per aquest motiu que la Mitja Marató de Barcelona es convertirà en una prova clau per molts corredors i corredores. I és que un dels objectius de la Mitja Marató, a part de facilitar al màxim la incorporació de participants de curses populars (10km) a les proves de mig fons, és servir d\’entrenament als corredores que tinguin previst participar a la Marató, així com incentivar a tots aquells corredors que vulguin fer el salt a la prova de 42 quilòmetres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.