CROSS INTERNACIONAL DE ZORNOTZA (Amorebieta)

0
496

\”EL KENYÀ KOGO SORPRÈN A L\’ETÍOP BEKELE A ZORNOTZA\”
El Cross Internacional de Zornotza, que va disputar-se diumenge, 7 de gener, al circuit de Jauregibarria, a Vizcaya, va oferir als espectadors un més que emocionant final, en el que va vèncer contra pronòstic el kenyà Micah Kogo que va imposar-se al favorit, l\’etíop Tariku Bekele. En fèminas, la victòria va ser també per a una kenyana, Vivian Cheruiyot. A les categories inferiors va haver presència catalana amb una gran expedició d\’atletes del F.C. Barcelona i de representants dels seus filials, entre els que hi havia l\’equip complet dels juvenils del Club d\’Atletisme Calella. El més destacat d\’aquests va ser Roberto Garcia que va acabar en un magnífic 5è. lloc, el seu germà Fran va haver-se de retirar, i la resta de calellencs classificats van ser: Martí Campeny (29è.) i Josua Campano (30è.). | Aquest és el segon cross a nivell estatal en que el Barça s\’emporta a atletes de les categories de promoció del Calella.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.