VIATGE A LA MARATÓ I MITJA MARATÓ DE MARRAKECH

0
707

Bon any amigues i amics corredors,
Encara sou a temps de prendre part en la primera gran prova de l\’any: la Marató i la Mitja de Marrakech. El proper diumenge 28 de gener, es celebren aquestes dues proves i Viatges Abando Run (www.viajesamaratones.com) ha preparat un programa de 2 nits, amb sortida desde Barcelona i amb estancia en un hotel de 4 estrelles inaugurat l\’any 2005. Només la inolvidable experiencia de veure com es fa de nit a la Plaça Jema’a El Fna, prenent un té a la menta, ja justifica el viatge a Marrakech. Pero la coneguda com a “Ciutat Vermella”, pel color de les seves cases, ofereix al viatger altres coses a veure com la Medina, la Koutoubia, la Menara i un gran nombre d\’espectaculars racons disposats a sorprendre al visitant. | El matí del diumenge 28 de gener, els carrers de Marrakech estarán plens, un cop mes, de gent disposada a regalar somriures i crits d\’ànims als corredors que decideixen correr alguna d\’aquestes dues proves. Informate\’n i reserva al 954 536 494 o bé a info@viajesamaratones.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.