Mitja Marató Granollers, Les Franqueses, La Garriga

0
316

A un mes de la cel.lebració de la Mitja Marató Granollers, Les Franqueses, La Garriga, les inscripcions per internet s\’han quadriplicat, en respecte a les mateixes dates de l\’any passat. Ja s\’ha superat la xifra dels mil inscrits. Si el ritme d\’inscripcions continua a la mateixa marxa, molt probablement es tancaran abans del 25 de gener, doncs la cursa està limitada als 5.000 inscrits a la mitja i 1500 al quart de mitja. La corredora Palentina, Marta Dominguez, no sols s\’estrenarà en aquesta distància en terres catalanes, sino que a més té previst participar en el Debat de l\’Ateneu, que es fa el divendres dia 2 a les 20 h. a Granollers. Serà una oportunitat per conèixer-la de més a prop.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.