Mitja Marató Granollers, Les Franqueses, La Garriga

0
469

A un mes de la cel.lebració de la Mitja Marató Granollers, Les Franqueses, La Garriga, les inscripcions per internet s\’han quadriplicat, en respecte a les mateixes dates de l\’any passat. Ja s\’ha superat la xifra dels mil inscrits. Si el ritme d\’inscripcions continua a la mateixa marxa, molt probablement es tancaran abans del 25 de gener, doncs la cursa està limitada als 5.000 inscrits a la mitja i 1500 al quart de mitja. La corredora Palentina, Marta Dominguez, no sols s\’estrenarà en aquesta distància en terres catalanes, sino que a més té previst participar en el Debat de l\’Ateneu, que es fa el divendres dia 2 a les 20 h. a Granollers. Serà una oportunitat per conèixer-la de més a prop.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.