Barcelona va viure el millor atletisme internacional

0
480

Més de 6.000 corredors, procedents d\’arreu del món, van inundar els carrers de la ciutat la darrera tarda de l\’any, el 31 de desembre, per tal de realitzar els 10 quilòmetres corresponents a la Cursa dels Nassos-VIII Sant Silvestre. L\’atleta kenyà Kiprono Menjo es va imposar com a vencedor absolut de la cursa, amb un temps de 29\’ 24\’\’, mentre que en la categoria femenina, l\’etíop Tiki Galana, guanyadora de la passada edició de la Marató de Barcelona, va ser la primera en arribar a la meta amb un temps de 32\’ 27\’\’. El segon i tercer lloc en la categoria masculina va ser pel marroquí Aimad Bouziane (29\’ 38\’\’) i pel català Pol Guillem (29 \’ 43\’\’), respectivament; mentre que en la categoria femenina, l\’italiana Gloria Marconi (33\’ 43\’\’) i la britànica Jo Ankier (34\’ 04\’\’) es van imposar com a segona i tercera classificades, respectivament. El dia de la carrera va tenir lloc el lliurament de premis i trofeus corresponents als primers classificats de la cursa en les categories absolutes masculina y femenina, i cadira de rodes. La resta dels premis seran lliurats el proper dia 10 de gener a la Sala d\’actes del Districte de Sant Martí a les 19 hores. El nom de tots els atletes classificats en aquesta cursa, que va batre tots els rècords de participació, es poden consultar en aquest mateix web, a l\’apartat de Resultats.
Descarrega\’t el diploma oficial de la Cursa dels Nassos-VIII Sant Silvestre
Tots aquells que van participar a la cursa, poden consultar els resultats en la classificació general absoluta i en les diverses categories, i saber quina és la seva marca personal. Però a més, l\’organització ofereix la possibilitat d\’imprimir o guardar el Diploma oficial i personalitzat de la Cursa dels Nassos a través de la pàgina web de Fotoinstant, a la qual s\’hi pot accedir des d\’aquest web. Amb aquest diploma, l\’atleta pot acreditar la seva participació en la Cursa dels Nassos-VIII Sant Silvestre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.