UNA MITJA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

0
398

La mitja marató ciutat de Terrassa ja camina cap al dia 21 de gener, en que la ciutat celebrarà la 8a edició.
L’organització proposa dues alternatives pels amants de les curses populars. Una, la mitja marató, i l’altra la “Santi Centelles” de 5 km. En qualsevol de les dues, trobareu l’alè de la ciutat que fa et trobis en un ambient propi d’una convivència esportiva popular, on tothom es ben rebut. Aquest any, amb la teva participació pots sumar-te a la campanya, promoguda per la Regidoria de Promoció de la Dona de l’Ajuntament de Terrassa, en contra la violència de gènere, una oportunitat per denunciar una lacra que pateix la nostra societat. Els actes culturals, la botifarrada i els regals que podeu veure a les fotografies, que s’adjunten, faran del diumenge 21 de gener, un dia d’esport solidari.| Ja us podeu inscriure a: www.mitjaterrassa.com TERRASSA: -Club Natació Terrassa-av. Abat Marcet, s/n -Esports Aroca-av. Barcelona, 37 -Esports kañera-Sometent Castellà, 118 SABADELL: -Intersports Molins-Rambla, 111 -California Sports-av. Rafel de Casanova, 26 SANT CUGAT: -Running Vallès-Can Matas, 2 BARCELONA: -Deportes Domingo Catalan-ctra. Bordeta, 7 -Bikila Sports-Passeig Pujades, 7 -Runnersworld-Pss. Garcia i Faria, 25 -Ginés Sports-av.Vèlia, 50 GRANOLLERS: -L’Aire Sports-Catalunya, 12 CORNELLÀ: -J’Arribu-Marcelino Menéndez Pelayo, 20

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.