San Silvestre de Barcelona – El kenyà Menjo i l\’etíop Gelana imposen la seva llei en la prova

0
532

Kirono Menjo, amb un temps de 29:24 i la etíop Tiki Gelana, amb un registre de 32:57, s\’han imposat en la vuitena edició de la \’Cursa dels Nassos-San Silvestre de Barcelona 2006\’, que s\’ha disputat sobre un recorregut urbà de 10 Km. i que ha comptat amb la participació de 6.180 corredors, rècord absolut en la història de la prova. El primer espanyol classificat en categoria masculina ha estat el badaloní Pol Guillén, en la segona posició i amb un registre de 29:43. Guillén ha mandat durant gairebé tota la prova i només al final ha acusat el desgast, sent superat pel kenyà, guanyador ahir de la San Silvestre de Almería, que ha efectuat un fort canvi de ritme en l\’últim quilòmetre per superar-lo en 19 segons. Pel que fa a la categoria femenina, el domini de la etíop Tiki Gelana ha estat absolut i només la italiana Gloria Marconi, campiona de marató i mitja marató del seu país, i la britànica Jo Ankler, l\’han inquietat en alguns moments del recorregut. La primera espanyola classificada ha estat la blaugrana Meritxell Calduch, sisena a dos minuts i mig de la vencedora. | Resultats i Classificacions Categoria Masculina .1. Kirpono Menjo (Kenya) 29:24 .2. Pol Guillén (FC Barcelona) 29:43 .3. Dris Lakohuaja (AE Blanc i Blau) 29:52 .4. Henry Kemboy (Kenya) 29:52 .5. Ben Kipchumba (Kenya) 29:57 Categoria Femenina .1. Tiki Gelana (Etíopia) 32:57 .2. Gliria Marcoini (Itàlia) 33:43 .3. Jo Ankier (Gran Bretanya) 34:04 .4. Sara Orgi (Itàlia) 34:27 .5. Yoice Chepkirui (Kenya) 35:04 .6. Meritxell Calduch (FC Barcelona) 35:31

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.