La Sant Silvestredel Masnou tanca l\’any amb rècord de participació

0
566

Amb 700 participants a la Cursa Popular i 200 a la Cursa Petita, s\’ha batut el rècord de participació a la XXVII Cursa de Sant Silvestre del Masnou. L\’atleta Ivan Limia (Atlètic Montornès) ha arribat el primer a la meta, mentre que la primera dona classificada ha estat Ainhoa Costas, de l\’Hospitalet. El primer corredor masnoví d\’arribar a la meta ha estat l\’atleta David Campo, que ha obtingut la novena posició. Consulteu les classificacions. Ivan Limia ha fet un temps de 26\’ 10\’\’ i ha superat en 5 segons el segon classificat, Carlos Herreras, del FC Barelona. El tercer classificat ha estat el corredor del Cornellà Atlètic Víctor Gómez. La Cursa, que ha arribat a la 27a edició, és una de les competicions més populars en el panorama esportiu català i un referent clar en el calendari nadalenc. La competició s\’ha celebrat aquest diumenge al matí, el darrer dia de l\’any 2006, i ha comptat amb la participació de més de 700 corredors i corredores, que han fet vuit quilòmetres de distància, des del port del Masnou fins a Premià de Mar pel passeig Marítim i tornada al port Esportiu. Els més petits han fet, a les 11 h, la cursa petita, d\’un quilòmetre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.