La Sant Silvestredel Masnou tanca l\’any amb rècord de participació

0
396

Amb 700 participants a la Cursa Popular i 200 a la Cursa Petita, s\’ha batut el rècord de participació a la XXVII Cursa de Sant Silvestre del Masnou. L\’atleta Ivan Limia (Atlètic Montornès) ha arribat el primer a la meta, mentre que la primera dona classificada ha estat Ainhoa Costas, de l\’Hospitalet. El primer corredor masnoví d\’arribar a la meta ha estat l\’atleta David Campo, que ha obtingut la novena posició. Consulteu les classificacions. Ivan Limia ha fet un temps de 26\’ 10\’\’ i ha superat en 5 segons el segon classificat, Carlos Herreras, del FC Barelona. El tercer classificat ha estat el corredor del Cornellà Atlètic Víctor Gómez. La Cursa, que ha arribat a la 27a edició, és una de les competicions més populars en el panorama esportiu català i un referent clar en el calendari nadalenc. La competició s\’ha celebrat aquest diumenge al matí, el darrer dia de l\’any 2006, i ha comptat amb la participació de més de 700 corredors i corredores, que han fet vuit quilòmetres de distància, des del port del Masnou fins a Premià de Mar pel passeig Marítim i tornada al port Esportiu. Els més petits han fet, a les 11 h, la cursa petita, d\’un quilòmetre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.